Shkodra Sounds Corner

Kendi i tingujve te Shkodrës merr formë të plote në 2007 duke u kthyer ne takim i pervitshëm, ajo i paraprin koncerteve të mëdha, duke shërbyer edhe si një promovim i mirë që i bëhet Festivalit dhe vendeve të ndryshme të qytetit të Shkodrës e konceptuar në formën e një “Talk Show”.