Shkodra Sounds

Shkodra Sounds ka fillimet e saj në vitin 2008 së bashku me Shkodra Jazz Festival, duke përfunduar një puzzle që ka si rrënjë tingullin. Tingulli që rrjedh nga gjithçka që na rrethon, duke u shndërruar në emocione që kalojnë nëpër të gjitha format e artit.

Projektet KONTEMPORANE të ART-it si ART BUS-NO FUTURE (Projecti) me atë të rritjes së ndërgjegjësimit kundër dhunës kundër grave me artin e Davì Lamastrës me Requiem 4 Mariposas në koncertet e këngëautorëvw dhe me koncertet e muzikës klasike që arriti formen më të plotë.i

Të gjitha në shërbim të të rinjve dhe qytetit duke u përpjekur të japin një pikë referimi dhe një imazh më realist për frymën e një qyteti, djepi i kulturës shqiptare, gjithnjë protagonist në ndërtimin e lidhjeve me botën që e rrethon, afër dhe larg