Shoqata Kuturore

Pak muaj nga ndarja para kohe te Rrok Jakaj, si inisiative e vellezerve dhe bashkepunonjesve me te ngushte te tije, u krijua shoqata kulturore : “Shoqata Kulturore Rrok Jakaj” jo fitim prurese OJF.

Shoqata ka si objektiv ringjalljen e sentimentit te lirise kulturore te qytetit te lindjes te Rrokut, Shkodra, qytet te traditave te lashta kulturore, muzikore dhe te jape jete ideve dhe projekteve te tija.
Deshira jone eshte te ndermarrim dhe te mbeshtesim manifestazione zyrtare me karakter kulturor me qellim te kujtohet, vleresohet dhe prezantohet Vepra e tij, mbi te gjitha ti jepet mundesia telenteve te reja te permiresojne rrugen e specializimit dhe integrimin ne boten e muzikes.

KUSH KA KONTRIBUAR
Zef Çoba Arjan Stajka Ardian Dodani Pjeter Guralumi Ivana Gai Guido Gai Fred Ferrari Eugenia Androne Bruno Varalda Silvana De Giovanni Vagnarelli Stefano Coni Ana Fioravanti Gustavo De Stefano Dario Sokol Prekalori Nico Di Batista Luca Fuiano Park Stickney Dino Contenti Diego Borotti Palmino Pia Eugen Gargjola Mauro Loggia Marco Canavese Enrico Cialone Pierpaolo Valero Paç Pavaci Siivano Pasini Alessandra Magrini Julia Cunningham Paolo Ferrigato Gjon Shllaku Entela Buraniqi Herida Duro Rozi Lazri Erica Bazzani Diana Subashi Andon Manushi Nikolla Kondakçi Florian Bineri Kamuzet Flora Ermal Kuka Flobens Zyma Luviona Hasani Massimo Barbierato Alessandro Buccini