Paqja në botë është akoma një utopi e madhe, por shpresën për një të ardhme më të mirë mund ta gjejmë në gjeneratat e reja dhe në muzikën që nuk ka barriera, kalon edhe mbi diferencat racial dhe kulturore.

Pa muzikën, jeta do të ishte një gabim

  • Shkodra Sounds ka fillimet e saj në vitin 2008 së bashku me Shkodra Jazz Festival, duke përfunduar një puzzle që ka si rrënjë yingullin...

    lexo
  • Lindi në vitin 2017 në një projekt nga Optional Music International dhe Shoqata Kulturore Rrok Jakaj me qëllim të krijimit të një oferte të nivelit...

    lexo