News

17 luglio 2020

Ftesë per ofertë për shërbim transporti ajror

Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj”, në kuadër të projektit “Shkodra Jazz Festival”, të financuar nga Bashkia Shkodër, në kuadër të programit Reload, shpall ftesë për ofertë për shërbim transporti ajror.

 

Specifikime teknike dhe Preventiv bashkëlidhur.

 

Jeni të ftuar të dorëzoni ofertat tuaja në adresën press@shkodrajazz.com deri me datën 21.07.2020.

Nëse nuk arrini te shkarkoni materialet e bashkëlidhura, na shkruani në press@shkodrajazz.com.

documenti scaricabili