Shqip | Italiano | English


Festivali

SHKODRA JAZZ Festivali

Shoqata ka si objektiv ringjalljen e ndjenjes se lirise kulturore ne nje qytetet me tradita te lashta muzikore dhe artistike, t’i kthejë Shkodrës “kolonën zanore” dhe te bëjë këtë të fundit ambasadoren e imazhit të këtij qyteti me shpirt krijues.

Festivali i kushtohet vjolinistin te shquar Rrok Jakaj, i ndare para kohe nga ne, i cili ishte dhe inisiatori.

 Faqja e pare    Prezantimi    Festivali    Bursa e studimit    Mediat    Kontakto
edizione 2017     edizione 2016     edizione 2010     edizione 2009     In Tour 08/09     edizione 2008     In Tour     edizione 2007     edizione 2006     edizione 2005
© Copyright Optional Music International 2007 - realizzato da UbyWeb&MultiMedia